Izvor:
17.04.2017 u 21:40
0

ŠOK: Transvestitu umrla mušterija od analnog seksa, traži odštetu od udovice zbog slomljenog penisa! (VIDEO)

Transrodna prostitutka Dženifer iz Majamija tužila je suprugu preminule mušterije i tražila odštetu od 20 hiljada dolara, jer je pomenututi muškarac preminuo u toku seksa s dotičnom slomivši joj tom prilikom penis.

Publika TV šoua koji funkcioniše po principu sudnice je potpuno zanemela nakon što je čula optužbe transrodne prostitutke na račun udovice Silvije.

Dženifer, koja je promenila pol, ali je zadržala muške polne organe, tvrdila je da ju je Silvija unajmila povodom 60. rođendana supruga, muškarca koji je za vreme seksualnog odnosa s njom doživeo srčani udar i preminuo, a ona je tom prilikom zadobila tešku povredu penisa.

– Nakon što smo imali odnos, saopštio mi je da nisam u potpunosti ispunila njegovu fantaziju, koja je po njegovim rečima bila da penetriram u njega. To sam i uradila i čini mi se da mu se svidelo. Nisam mislila da mu je to prvo takvo iskustvo – ispričala je Dženifer pred zabezeknutom publikom u studiju.

Ona tvrdi da je bila ubeđena da Migel, kako je bilo ime nesrećnom muškarcu, uživa, ali je odjednom dobio napad i preminuo za vreme samog čina.

– Moj polni organ je ostao zaglavljen u njemu – poverila se Dženifer.

Dženifer kaže da je odmah pozvala Silviju koja je tog momenta okrenula policiju i Hitnu pomoć.

Doktori su uspeli da razdvoje ljubavnike, ali Dženifer kaže da je prilikom incidenta njen polni organ povređen i zbog toga traži novčanu naknadu od udovice. Oštećena i tužena strana su se nagodile na kraju za naknadu od 5.000 dolara, piše Dejli mejl.

Od kada se snimak ovog bizarnog TV šoua pojavio na Fejsbuku, pogledalo ga je više od pet miliona ljudi.

POGLEDAJTE:

Izvor. Blic
Foto. YouTube Printscreen/Mainstream Memia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter