Izvor:
20.07.2017 u 21:49
0

SRBI NE SMEJU DA SE KREĆU U VEĆIM GRUPAMA NA ZAKINTOSU: Zabranjen im i ulazak u kafić u kome je došlo do tuče sa Amerikancem!

Strasti na grčkom ostrvu Zakintos se nisu smirile ni dve nedelje nakon ubistva Amerikanca Bakarija Hendersona, u kom su učestvovali i Srbi.

Optuženima za ovo teško delo tek sledi suđenje, a na ovom ostrvu trenutno vlada opsadno stanje.

Srbima je nezvanično zabranjen ulazak u bar u kome je došlo do ubistva Amerikanca, a na ulicama ima mnogo policije.

– Čarke su se na Zakintosu dešavale svake godine i bilo je samo pitanje vremena kad će se desiti ovako nešto. Možemo da uđemo u bilo koji klub ovde i niko nas ne maltretira, ali Barkod izbegavamo. Srbima je nezvanično zabranjen ulazak tamo – kaže izvor, koji godinama letuje na Zakintosu.

Srbi zbog ovog nemilog događaja izbegavaju da šetaju u većim grupama.

– Oseća se neka čudna atmofera u vazduhu i trudimo se da ne provociramo lokace, pa nas je u grupi najviše troje. Niko nam otvoreno ne preti ili popreko gleda, ali svi osećamo da moramo da se pritajimo. To uopšte nije dobar osećaj, s obzirom na to da smo na odmoru.

Sada svi pokušavaju da se vrate u normalan život nakon ubistva Amerikanca.

– Nisam siguran da im to uspeva pošto policije ima svuda. U glavnoj ulici je bukvalno opsadno stanje. Nikada tako nije bilo ranije. Baš se oseća tenzija. Možda ona najviše dolazi od turista, a manje od lokalaca.

Ostrvo koje mladi obožavaju zbog bluda i razvrata koji se tamo događa, sada je postalo ostrvo opreza.

Imam osećaj da nam se prati i meri svaki pokret – kaže izvor.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter