Izvor: blic.rs
04.12.2023 u 08:33
0

SRCE DA STANE OD TUGE: Sestra (11) devojčice ubijene u Ribnikaru uz crtež poslala SNAŽNU poruku

Dragan Kobiljski, otac Eme Kobiljski koja je ubijena u pucnjavi u OŠ "Vladisav Ribnikar", podelio je danas, na sedmu mesečnicu stravičnog događaja, na društvenoj mreži Fejsbuk, emotivni crtež koji je naslikala Emina mlađa sestra.

„Crtež Mile Kobiljski (11), mlađe sestre Eme Kobiljski. Danas je 7 meseci od stravičnog događaja u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, Duboni i Malom Orašju u kojima je izgubilo život 19 dece i mladih ljudi“, navodi se u opisu fotografije na kojoj je objavljen crtež.

MINISTARSTVO DONELO KONAČNU ODLUKU: „Ribnikar“ će imati memorijalni centar

Na crtežu je devojčica nacrtala čuvara Dragana i devet osnovaca koji su ubijeni u pucnjavi u školi.

Prelepi crtež sa snažnom porukom: „NIKAD NE ZABORAVITE NAŠE HEROJE! ZAUVEK IH UPAMTITE“ ganuo je mnoge, a ispod objave su se nanizale poruke podrške.

Podsetimo, danas je sedam mesec od tragedije koja i danas boli celu Srbiju. Tog 3. maja u OŠ „Vladislav Ribnikar“ trinaestogodišnji dečak ubica je ubio devetoro dece i čuvara škole.

Zbog ovog zločina pred sudom će odgovarati njegovi roditelji, čije suđenje se bliži.

Paralelno sa time, u toku su suđenja po privatnoj tužbi roditelja ubijenih, koji su tužili školu, oca i majku dečaka ubice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter