Izvor: HappyBSC
27.03.2022 u 14:07
0

SRPSKI HEROJ KOJI JE OBORIO „NEVIDLJIVOG“ ZA TV HAPPY: Nismo oborili samo F-117 nego celokupnu tadašnju tehnologiju!

Pukovnik Đorđe Aničić jedan od srpskih heroja koji je 1999. direktno učestvovao u obaranju „nevidljivog“ američkog bombardera F-117 .

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Gostujući na TV HAPPY u „Vikend jutru“ rekao je:

-To je bio jedan podvig koji se dogodio u  poslednjih sto godina. Treći raketni divizion je doneo ratnu medalju, oborena je tadašnja tehnologija. Napravljena je ogromna šteta. Impozantna je cifra koliko košta avion. Razbijen je mit o „nevidljivom“. Avion su predstavili kao nevidljiv, a radilo se samo o marketinškom triku, radilo se o prodaji zainteresovanim stranama. Ta ratna tehnologija u susretu sa zastarelom ruskom je doživela poraz. Postali smo noćna mora.  Oni su došli do zaključka da nisu ostvarili cilj jer njihova avijacija nije bila sigurna ni prvog niti poslednjeg dana NATO agresije.  Treći raketni divizion je zajedno sa još delom jedinica pružao je dugo otpor NATO avijaciji. Tek skoro smo saznali od njihovih pilota da je oboren još jedan F-117 30. aprila. Stepen obučenosti Trećeg raketnog diviziona je bio impozantan u to vreme. Uspeli smo da ujedinimo vojsku i narod. 

Pukovnik o dronu u Hrvatskoj

-Siguran sam da se radilo o nekoj vrsti provokacije. Vidimo da ima  mnogo obmana u izveštavanju sa obe strane ratišta, pogotovo sa strane Ukrajine. Letelica je lansirana sa teritorije Ukrajine, i to sa istočnog dela. Letelica je predviđena bila za izviđanje. Trebalo bi i reći da nije naoružan. Taj krater je iznenađenje za civile, ali ne i za vojne. Ona nije gorela što znači da je potrošeno gorivo. Mislim da je samo poruka bila da niko nije siguran. Preletela je preko Mađarske, rekao je pukovnik Aničić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter