Izvor:
08.05.2017 u 23:35
0

STOLAR MILE POZIVA HOTELIJERE I UGOSTITELJE: Pomozite Teodori, a ja ću urediti vaš prostor! (VIDEO)

Veliki čovek Stolar Mile, danas je u emisiji POSLE RUČKA na TV Happy, rekao da želi da se priključi akciji za pomoć maloj Teodori Vranješević, za čije je lečenje neophodno da se HITNO prikupi 350.000 evra.

Naime,Teodora mora na transplantaciju koštne srži u jednu od najeminentnijih evropskih zdravstvenih ustanova – Univerzitetsku dečiju kliniku u nemačkom gradu Frankfurtu.

Stolar Mile apeluje na sve hostele,restorane i sl. koji žele da dopune ili urede svoj prostor, da se jave lično njemu na stolarmile.com, a novac koji su planirali da izdvoje za te radove uplate na broj žiro računa za pomoć Teodori Vranješević. Uz dokaz o uplati na Teodorin račun, Stolar Mile će izvršiti neophodne radove. Mala Teodora, danas je svoj SMS broj dobila i u Fondaciji BUDI HUMAN. Tekst 292 šaljete na broj 3030!

Prilog pogledajte ovde:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter