Izvor: happyBSC
10.11.2020 u 12:36
0

SUTRA POČINJE RASPUST U ponedeljak ponovo u klupama, a onda kreće zimski odmor

Đaci u celoj Srbiji, bilo da je reč o osnovcima ili srednjoškolcima, od sutra će biti na jesenjem mini raspustu. Oni će se u školske klupe, pod uslovom da ne bude neke promene zbog epidemije korona virusa, vratiti u ponedeljak 16. novembra.

KUVANJE U AMERICI

POČINJE HAOS U AMERICI! Otkriveni prvi bačeni džakovi sa glasovima za Trampa! (VIDEO)

OGLASIO SE TRAMP: Imamo nove i APSOLUTNO ŠOKANTNE dokaze, pobeđujem u Džordžiji!

EU ČESTITALA BAJDENU! Uveli takse od 4 milijarde dolara na robu iz SAD

GLAVNI DRŽAVNI PRAVOBRANILAC NALOŽIO: Istraga o svim izbornim neregularnostima u SAD!

Prema školskom kalendaru prvobitno je bilo predviđeno da se na mini raspustu nađu samo učenici osnovnih škola, i to ne računajući one sa područja Vojvodine, da bi na predlog Kriznog štaba za borbu protiv kovida-19 raspust bio proširen na sve đake u Srbiji.

Prvi deo zimskog raspusta i osnovci i srednjoškolci imaće od 31. decembra do 10. januara, dok je drugi deo zimskih čarolija za školarce predviđen od 29. janaura do 17. februara kada će se vratiti u klupe. Izuzetak je Vojvodina gde će zimski raspust biti iz jednog dela, od 23. decembra do 16. januara.

SAZNAJTE JOŠ

KBC BEŽANIJSKA KOSA PUNA 90 ODSTO! Teška klinička slika kod starijih od 50 godina

UŽAS NA KANAREVOM BRDU! Mladić izboden u teretani!

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. NOVEMBAR: Jarac i Vodolija treba da obrate PAŽNJU na ove stvari!

ZLOČINAC DANAS PRED HAŠKIM SUDOM: Veselji se izjašnjava o krivici

Naravno, nije isključeno da u međuvremenu dođe do raznih promena, počev od produžetka raspusta, do prelaska na onlajn nastavu, u slučaju da dodatno dođe do eksplozije korone u školama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter