Izvor:
27.12.2017 u 18:54
0

ŠVAJCARSKA POLICIJA ISPRAZNILA VOZ ZBOG KOFERA: Na prtljagu pisalo „upozorenje, opasno oružje“!

Švajcarska policija evakuisala je voz zbog kofera za koji se ispostavilo da sadrži set kuhinskih noževa koje je zaboravio kuvar amater.

Navodi se da je policija kantona Sent Galen sinoć zaustavila voz u Roršahu na severoistoku Švajcarske nakon što su putnici pronašli kofer na kojem su se nalazili natpis na nemačkom "Upozorenje, opasno- oružje" i ilustracije nečega što izgleda kao eksplozije.

Na koferu je takođe bio ispisan i broj telefona, pomoću kojem su policajci pronašli vlasnika kofera i doveli ga da ga lično otvori.

Policija je saopštila da im je vlasnik kazao da je zaboravio kofer kada je sišao na jednoj od prethodnih stanica u mestu Landkvart, kao i da je kofer tako dekorisan kako bi sprečio svoju decu da ga otvaraju.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter