Izvor: Happy BSC
30.07.2021 u 09:07
0

SVE O HIBRIDNIM VOZILIMA U „VIKEND JUTRU“: Održavanje, registracija i osiguranje su JEFTINIJI, a vozi se kao i bilo koji automobil!

Gosti jutarnjeg programa „Vikend jutro“ bili su novinari Aleksandar Andrić i Čeda Brkić, kao i Aleksandra Graovac, Srpska asocijacija uvoznika vozila. Objasnili su svim građanima šta su Hibridna vozila i na koji način se ona održavaju.

VAŽNO:

PRITVOR ISTIČE U PONEDELJAK: Danas se očekuje optužnica protiv Belivukove grupe

DA SE NE ZABORAVI! Odata počast žrtvama ustaškog zločina u Glini

U OVIH SEDAM OPŠTINA MANJE OD 30 ODSTO VAKCINISANIH: Kada dođe sledeći talas, oni su prvi na udaru!

Danas Srbi slave Ognjenu Mariju: Ko slavi ovu svetiteljku, siguran je u letinu! Ko se ogreši o njen dan, teško njemu!

– Prvi serijski hibrid izašao je 1997. godine. Hibridni automobili znači automobili na dvojni pogon. Isto se vozi, sa motorom na električni pogon. Na semaforima se motori gase, i nema nikakvog zagađenja, objasnio je Aleksandar Andrić.

– Održavanje je jeftinije kod Hibrida. Mi imamo problem prilagođavanja. Hajde da ne pričamo kao da je to budućnost, kada je bila 97. godina, to je prošlost. I registracija je manja, rekao je Andrić.

– Manji porez, troškovi održavanja su manji i bolji, troškovi osiguranja su manje, ne plaća se parking, ne plaćaju se putarine. Sada vi ne možete u centre nekih gradovima da uđete sa automobilom sa unutrašnjim sagorevanjem, rekla je Aleksandra Graovac za Happy televiziju.

– Kod Hibridnih vozila nema punjenja baterija, oni su samopunjivi. Vozite ga kao obični automobil. Imate bateriju u vozilu koja se dopunjava, ali ga vozite kao obični automobil, rekao je Andrić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter