Izvor:
09.06.2017 u 15:38
0

Svilajnac: IZGORELA TRI OBJEKTA POSLE UDARA GROMA!

Snažan udar groma uzdrmao stanovnike u selu Roanda. Vatrena stihija prvo se pojavila na spratu velikog ekonomskog objekta sa senom u potkrorvlju, a zatim je zahvatila staju, u kojoj nije bilo stoke, i garaže.

U nevremenu koje je preksinoć oko ponoći zahvatilo resavska sela Roandu i Suboticu, posle neobično jakog udara groma izbio je požar u domaćinstvu Dragoljuba Kukića, iz Roande, u kojem su potpuno izgorela tri objekta.

Vatrena stihija prvo se pojavila na spratu velikog ekonomskog objekta sa senom u potkrorvlju, a zatim je zahvatila staju, u kojoj nije bilo stoke, i garaže. U ovim objektima, od kojih su ostale samo zidine, uništene su brojne poljoprivredne mašine izuzev jednog traktora, oprema i alati, a, prema prvoj proceni, šteta je velika.

Vlasnik Dragoljub Kukić, francuski penzioner, u trenutku udara groma bio je sa suprugom u stambenom objektu na drugom kraju sela, pa su njegove komšije Živorad Vasić i Nenad Milosavljević prve počele da gase požar na njegovoj ekonomiji. Međutim, uspeli su jedino da izvuku na sigurno jedan traktor – svedoče u Roandi.

Dodaju da je udar groma bio toliko jak da se zatreslo celo selo i da je uznemirio njegove stanovnike. Kažu da su onima koji su bili budni i gledali televiziju stradali TV prijemnici.

U toku jučerašnjeg dana opštinska komisija je posetila porodicu Kukić, kako bi procenila nastalu štetu.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Twitter/Daily Mirror

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter