Izvor:
30.07.2018 u 07:37
0

TRAGEDIJA NA ALPIMA: Tri planinara poginula u dva odvojena incidenta!

Tri planinara poginula su u severnom delu Visokih Alpa u dva odvojena incidenta, skliznuvši niz stene, javljaju francuski mediji.

Najpre je, oko 06:30 sati, 40-godišnji Italijan, koji se popeo na visinu od 3.000 metara, izgubio je ravnotežu i skliznuo stotinak metara niže, saopštila je francuska policija.

Spasioci nisu uspeli da ga reanimiraju, iako su vrlo brzo stigli na mesto gde je on pao, a potom su pomogli osobi koja se povredila na istoj putanji.

U drugom incidentu, život su oko 13:30 sati izgubila dva planinara koji su se peli uz pomoh vodiča ka vrhu visokom 3.000 metara, a prema prvim rezultatima istrage, skliznuli su pedesetak metara niz stenu, iz nepoznatih razloga, i na mestu poginuli.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter