Izvor:
13.04.2017 u 20:44
0

Tramp na Tviteru: Sredićemo odnose sa Rusijom, nastupiće trajan mir!

Američki predsednik Donald Tramp napisao je ohrabrujuću poruku za ceo svet na svom Tviter nalogu, u kome stoji da će se situacija sa Rusijom smiriti.

"Sredićemo stvari između Amerike i Rusije. U datom trenutku svi će se dozvati pameti i nastupiće trajan mir", stoji u poruci američkog predsednika.

Zanimljivo da poruka dolazi nedugo pošto su američke vojne snage drugi put bombardovale Siriju. Trebalo je da bombarduju položaje Islamske države, ali su na kraju rakete završile na teritoriji koju kontrolišu pobunjeničke snage koje se bore protiv ISIS-a i vlade Srijie.

Greška je za posledicu imala 18 žrtava.

– Napad su zatražile partnerske snage, koje su identifikovale lokaciju kao borbenu poziciju Islamske države – navodi se u saopštenju koje prenosi Rojters.

Sirijske vlasti su, s druge strane, objavile kako je Amerika bombardovala položaje ISIS-a i da su pogodili skladište sa hemijskim oružjem, što je štab američke vojske oštro demantovao.

happytv.rs
Foto: flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter