Izvor:
29.05.2019 u 10:16
0

TROJICA SRBA U BORBI ZA TREĆE KOLO ROLAN GAROSA: Kecmanović, Đere i Krajinović u isto vreme biju bitke u Parizu! (12.30)

Srpski teniseri Miomir Kecmanović, Laslo Đere i Filip Krajinović igraju mečeve drugog gola na Rolan Garosu.

Kecmanović i Gofan prvi put jedan protiv drugog

Srpski teniser Miomir Kecmanović u igra meč drugog kola na Rolan Garosu protiv Davida Gofana iz Belgije.

Miomir je do plasmana u drugu rundu došao nakon pobede nad Denisom Kudlom, a Gofan je na startu turnira eliminisao Rikardasa Berankisa.

Belgijanac ima 28 godina i trenutno je 29. igrač sveta. Srpski teniser je devet godina mlađi od svog rivala, a na ATP rang listi zauzima 85. poziciju.

Biće ovo njihov prvi međusobni susret, do sada se nisu sastajali.

Laslo Đere prvi put potiv Popirina

Srpski teniser Laslo Đere u igra meč drugog kola na Rolan Garosu, a rival mu je Aleksej Popirin iz Australije.

Laslo je do plasmana u drugu rundu došao nakon pobede nad Albertom Ramosom Vinjolasom, a Popirin je na startu turnira eliminisao Uga Umberta.

Australijanac ima 19 godina i trenutno je 109. igrač sveta. Đere je četiri godine stariji od svog rivala, a na ATP rang listi zauzima 32. poziciju.

Srpski teniser će se sa Popirinom sastati prvi put u karijeri.

Krajinović protiv Baena slavio već 2 puta

Srpski teniser Filip Krajinović igra meč drugog kola na Rolan Garosu protiv Španca Roberta Karbaljesa Baena.

Filip je do plasmana u drugu rundu došao nakon pobede nad Frensisom Tijafoom iz SAD-a, a Karbaljes Baena je na startu turnira eliminisao Aleksandera Mulera.

Španski teniser ima 26 godina i trenutno je 76. igrač sveta. Krajinović je godinu dana stariji od svog rivala, a na ATP rang listi zauzima 60. mesto.

Biće ovo njihov prvi međusobni ATP susret, a na čelendžerima i fjučersima Srbin je Španca nadigrao dva puta do sada.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter