Izvor:
20.04.2017 u 14:57
0

Trudnoća je neće zaustaviti: SERENA SE VRAĆA NA TEREN POSLE POROĐAJA!

Najbolja teniserka Serena Vilijams vratiće se igranju tenisa posle rođenja deteta, potvrđeno je iz njenog tima.

Serena je u sredu na ’Snepčetu’ potvrdila da je trudna kada je objavila fotografiju sa natpisom „20 nedelja“ na kojoj je pokazala trudnički stomak, a mnogi su to shvatili kao kraj jedne sjajne karijere.

Međutim, osvajačica 23 Grend slem titule planira da se vrati i već pravi kalendar za 2018, uprkos tome što će imati punih 36 godina, potvrdila je njena PR menadžerka Keli Buš Novak.

Vilijams je titulom u Melburnu u januaru, koju je osvojila iako je bila u drugom stanju, prestigla legendarnu Štefi Graf i izdvojila se na prvom mestu po broju osvojenih turnira na četiri najveća takmičenja u Open eri, dok u generalnom poretku Margaret Kort ima trofej više.

Ukoliko do toga dođe, neće biti prva koja se kao majka vratila na WTA tur – pre nje su to činile Kim Klajsters i spomenuta Kort, a isto planira i Viktorija Azarenka koja je trenutno na porodiljskom bolovanju.

Američka teniserka je vezi sa osnivačem društvene mreže ’Redit’ Aleksisom Ohanijanom, sa kojim verila krajem prošle godine.

b92.net
Foto: Twitter/wta, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter