Izvor:
07.11.2017 u 18:01
0

Tuđe – slađe: Hrvati prisvojili Krajinovića!

Srpska teniska senzacija Filip Krajinović, o kojem bruji ovih dana ceo svet, odmah je postao zanimljiv Hrvatima, koji su ga, po običaju – prisvojili.

Bez obzira što je Krajinović srpski teniser, član reprezentacije i uvek je isticao da je Srbin, komšijama to nije zasmetalo da mu "pročačkaju" korene.

Večernji list je posvetio tekst danas Filipu Krajinoviću, u kojem piše:

– Bez obzira na poraz (u finalu mastersa), Krajinović je postao velika sportska priča. Radi se o teniseru rođenom u Somboru, koji je poreklom Hrvat. Čak ima i hrvatski pasoš, ali u svim intervjuima ističe da je Srbin i da će uvek igrati za njihovu reprezentaciju, iako se svojevremeno nagađalo da bi mogao da zaigra za Hrvatsku.

– Iskreno, nikad u životu nisam dobio ponudu da igram za Hrvatsku. Istina je da nikad nisam ni razmišljao o tim stvarima. Ja sam Srbin, uvek ću igrati za Srbiju – govorio je Krajinović, a preneo zagrebački list.

večernji list
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter