Izvor:
21.01.2018 u 19:22
0

TURSKA: U lavini stradala 2 vojnika, 7 povređeno, 3 nestala!

U lavini u jugoistočnoj turskoj pokrajini Bitlis stradala su dva vojnika, a još sedam je povređeno tokom vojne operacije, prenose strani mediji.

Navodi se da je turski dnevnik objavio da se lavina obrušila na ekipu vojnika, pri čemu se troje vodi među nestalima, a u toku je potraga za njima.

Strani mediji navode da se na jugoistoku Turske već decenijama vode borbe između Kurdistanske radničke partije (PKK) i turskih bezbednosnih snaga.

Turska agencija Dogan javila je da se nesreća desila blizu grada Hizan i da su vojnici bili u operaciji protiv boraca PKK.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/RTenfrancais

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter