Izvor: Index.hr
22.06.2020 u 17:21
0

U BiH nova 93 pozitivna, Željko Komšić u samoizolaciji

U BiH je u poslednja 24 sata zabeleženo 93 novoobolela od koronavirusa.

Dodaju kako se radi o drugom najvećem broju novozaraženih. Jedini veći broj je bio 29. aprila kad su u toj zemlji zabeležena 94 slučaja. 

IZBORI 2020

UŽIVO! NAJUBEDLJIVIJA POBEDA IKADA: SNS OSVOJIO 75 ODSTO MANDATA i dva miliona glasova

RIK: Izlaznost 50,3 odsto, SNS-u 191 mandat

SVI BRUJE O APSOLUTNOJ DOMINACIJI: Mediji u regionu o ubedljivoj pobedi SNS

Analiza: Gubitnici cela opozicija, najveće iznenađenje Sergej Trifunović

U zadnja 24 sata su testirana 543 uzorka u Federaciji BiH, od kojih su 33 pozitivna. Novi slučajevi su registrirani u Tuzlanskom, Unsko-Sanskom kantonu i u Kantonu Sarajevo.

Kada se radi o Republici Srpskoj, u poslednja 24 sata je testirano 376 laboratorijskih nalaza, a koronavirus je potvrđen kod 60 osoba.

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić je u samoizolaciji jer je bio u kontaktu s osobom zaraženom koronavirusom, a testiranje će biti obavljeno sutra, potvrđeno je Feni iz njegovog ureda.

PROČITAJTE I OVO

BAKINA KUHINJA: KROMPIRUŠA KOJA STO JEZIKA GOVORI!

HAOS U BUDVI Narod povratio opštinu, specijalci okružili zgradu (VIDEO, FOTO)

ČETIRI MRAČNE MISTERIJE Ovo krije Antarktik (VIDEO)

PALO PRIZNANJE ESTRADNOG MAKROA: Evo koja su se imena našla na spisku

Komšić je u petak u Živinicama bio na nekoliko događaja. Na njima je bio i predsedavajući Gradskog veća Nail Jusić, za koga se kasnije pokazalo da je pozitivan na koronavirus.

Sudeći prema snimkama s HAK-a, velika je gužva na ulasku iz BiH u Hrvatsku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter