Izvor: Tanjug
24.09.2020 u 15:21
0

U Čačku HOSPITALIZOVANO 5 KOVID pacijenata!

U Čačku na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je pet pacijenata.

U protekla 24 časa nije bilo prijema i otpušta pacijenata, a u tom periodu u prijemno-trijažnoj ambulanti Opšte bolnice pregledano je 13 ljudi sa simptomima i znacima kovid infekcije, prenose lokalni mediji.

Od toga, kako dodaju, bilo je osam prvih pregleda.

SAZNAJTE I OVO

VUČIĆ: Ponosan sam! Srbija je slobodna,nezavisna,suverena …

ČASNO ĆEMO SLUŽITI SRBIJI: Uručena rešenja o nagrađivanju najuspešnijim novim policajcima!

SRĐAN ĐOKOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ne mogu da gledam Novakove mečeve

SUĐENJE SE ODLAŽE: Zoran Marjanović bolestan!

Nadležni organi obaveštavaju sugrađane da se, ako imaju povišenu temperaturu, kašalj i bol u grlu mogu javiti u prijemno-trijažne ordinacije Doma zdravlja, u ulici Veselina Milikića i Zdravstvenu stanicu Ljubić u Braće Novičića.

Brzi testovi se mogu uraditi svakoga dana do podne u privremenoj ambulanti, a posle toga u laboratoriji Doma zdravlja.

PCR testiranje se radi od 12-16 sati u Zavodu za javno zdravlje, u ulici Veselina Milikića.

Radni tim i gradonacelnik apeluju na sugrađane da se pridržavaju svih propisanih mera u cilju sprecavanja širenja korona virusa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter