Izvor: Happy BSC
20.09.2021 u 20:40
0

U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ O ALARMANTNOJ SITUACIJI NA KOSOVU: Koje su poruke dijaloga Lajčak-Vučić? Kakav teror ROSU sprovodi?

Dobro jutro Srbijo“ kod  Katarine Korše i Milomira Marića je uvek odličan izbor da saznate sva aktuelna dešavanja. Situacija na Kosovu je alarmantna i ostale teme samo na TV HAPPY.

Prvo ćemo prelistavati štampu i gosti će govoriti o tome šta su nam poruke posle sastanka  Vučić-Lajčak? Na ovu temu će govoriti Nenad Vuković,lobista,Petar Đurđev,Centar za društvenu stabilnost,  Peca Jeremić,Portal „Naši u svetu“, Saša Milovanović,direktor Srpskog telegrafa,Žarko Rakić,novinar,Stevica Deđanski,analitičar.

PROČITAJTE JOŠ: UŽIVO! NEMIRI NA KOSOVU I METOHIJI: Helikopteri i oklopna vozila na Jarinju, ROSU udarila na Srbe (FOTO, VIDEO)

Dalje govorimo o  hitnoj sednici Saveta za nacionalnu bezbednost. Pozvani i komandanti svih specijalnih jedinica Vojske Srbije. O ovome će nam nešto više reći Saša Milovanović,direktor Srpskog telegrafa,Žarko Rakić,novinar,Stevica Deđanski,analitičar, : Ljubinka Milinčić,gl.i odg.urednica srpske redakcije Sputnjika,Veljko Odalović,predsednik Komisije za nestala lica Vlade Srbije i Bojan Bilbija,Politika.

PROČITAJTE JOŠ: NATO ĆE MORATI DA RADI NA STABILIZACIJI SITUACIJE NA KOSOVU, rekao je Milovan Drecun u emisiji „Aktuelnosti“ na TV HAPPY!

Milovan Drecun, predstavnik Skupštinskog Odbora za KiM će govoriti o tome kako Beograd da upozori Lajčaka da ne ohrabruje Prištinu.

Gosti  Pukovnik Ljubinko Đurović,prof.dr Miroslav Bjegović,Fakultet za studije bezbednosti,pukovnik Duško Šljivančanin će na reći kako :Kurti uvođenjem reciprociteta praktično ukida dijalog.

Slobodan Reljić,novinar objasniće kako  su tenzije na Kosovu! Gordijev čvor se ne raspliće!

S obzirom da su izložene haljine Jovanke Broz, o tome će govoriti kustos Mirjana Menković.

 Prof.dr Vladimir Pavićević, Društvo za istraživanje poltike i političke teorije, skayp uključenje Andrija Mandić i Demokratski Front pričaće nam o mržnji u regionu. 

A, teror ROSU na Kosovu analiziraće nam  Demo Beriša,predsednik Matice Albanaca u Srbiji, Ljubiša Ristić, reditelj,prof.dr Ilija Kajtez i penzionisni pukovnik Vojske Srbije.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCQEXV1FhjpMXVYIJJCQPfLg

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter