Izvor: Happy BSC
09.09.2021 u 21:33
0

U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ ZORANA MIHAJLOVIĆ: Koliko je besmisleno da poredimo Miloševića i Vučića? BUDITE UZ TV HAPPY!

Radna sedmica pri kraju, a mi se uvek bavimo gorućim temama. Još jedno jutro  na TV Happy sa fenomenalnim gostima. 

Počinjemo prelistavanjem štampe. Gosti su Đorđe Milićević, narodni poslanik, Nemanja Zavišić, Centar za društvenu stabilnost i Srđan Simić, takođe iz Centra za društvenu stabilnost.

PROČITAJTE JOŠ: NESTOROVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: Sam sam izlečio hipertenziju vežbama! SVOJOM VOLJOM UTIČEMO NA ISHOD BOLESTI!

Kakva je to patološka kampanja u hrvatskim medijima, reći će nam Miša Vacić iz Srpske desnice, Dejan Miletić, Centar za globalizaciju, prof. dr Zoran Milosavljević iz Instituta za političke studije.

A, da li možemo porediti bivšeg predsednika Slobodana Miloševića i aktuelnog Aleksandra Vučića, govoriće nam  Zorana Mihajlović, Potprеdsеdnica Vladе Srbijе i ministarka rudarstva i еnеrgеtikе.

Stižu li nam nove provokacije iz Prištine i gde bi trebalo da bude ustoličen Porfirije, objasniće nam dr Vojislav Šešelj.

Imaćemo uključenje putem skajpa Andrije Mandića, jednog od lidera DF i on će nam reći da li Milo svojim padom povlači nekog za sobom. O tome će govoriti i Vladimir Dobrosavljević,politički konsultant i Predrag Savić,analitičar.

PROČITAJTE JOŠ: POVEĆANA CENA RADNOG SATA: Moraju da vas plate 201,22 dinara!

Dalje sledi tema da li se Đukanović okreće Vatikanu i zašto po ko zna koji put napada SPC. O tome će nešto više reći Ognjen Karanović,istoričar,Centar za društvenu stabilnost, Dragan Vujičić,Večernje novosti i Željko Injac,verski analitičar.

Za kraj nešto lepo za decu. Gost je organizator turnira „A bila su samo deca“ Zoran Samardžić.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCQEXV1FhjpMXVYIJJCQPfLg

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter