Izvor: Blic
04.08.2020 u 14:41
0

U DOMU ZA STARE SITUACIJA POD KONTROLOM: Nadležni tvrde da zaraženi u Velikom Popovcu imaju blažu kliničku sliku!

– Кlinička slika korisnika i zaposlenih je blaža, njihovo stanje je stabilno – izjavio je danas Dejan Marković, direktor Ustanove za smeštaj starih lica „Gvozden Jovančićević“ iz Velikog Popovca, u kojem je virusom korona zaraženo 83 korisnika i 11 zaposlenih.

Kako je ranije danas rekla direktorka Zavoda za javno zdravlje Požarevac Ana Jovanović u tom domu testirano je ukupno 198 osoba, od čega je 94 pozitivno na virus, dok se za 43 uzorka čekaju rezultati.

SVE O KORONI

LJUDI SE KUPAJU GDE STIGNU A OVA OPASNA STVAR VREBA: Neke plaže su RAJ NA ZEMLJI

POTRAŽNJA ZA MEDICINSKIM SESTRAMA I LEKARIMA U DOBA KORONE: Ova zanimanja su DEFICITARNA

U VOJVODINI 3.790 POZITIVNIH NA KORONA VIRUS: U Novom Sadu 1.790

U saopštenju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja navodi se da je Marković podsetio da su posete u domu zabranjene od februara, prvo zbog gripa, a zatim i zbog virusa korona.

– Imamo zaštitnu opremu i sve što je neophodno – rekao je direktor i istakao da je situacija pod kontrolom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter