Izvor:
28.08.2016 u 19:15
0

UBISTVO ILI SAMOUBISTVO? Ruski novinar pronađen mrtav u Kijevu, sa PROSTRELNOM RANOM NA GLAVI!

Ruski novinar Aleksandar Ščetinin pronađen je mrtav u svom stanu u Kijevu, saopštila je danas ukrajinska policija.

Kako se navodi, Ščetitinin je pronađen mrtav na balkonu sa prostrelnom ranom na glavi, a pretpostavlja se da je smrt nastupila u subotu veče.

Na mestu zločina pronađen je traumatski pištolj sa odgovarajućim mecima, a ulazna vrata bila su zaključana, prenosi Sputnjik.

Policija bi, kako se navodi, mogla da okarakteriše ovaj slučaj kao samoubistvo, s obzirom na to da je pronađen jedan mejl koji je Ščetinin poslao svom prijatelju u kojem se govori da razmišlja o tome.

Ščetinin je rođen 1962. godine u Rusiji, a u Ukrajini se bavio poslovima internet izdavaštva i vodio je agenciju "Novi region".

Tanjug
Foto: Twitter/Puppet String News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter