Izvor:
15.01.2017 u 15:42
0

Uhapšen izuzetno opasni terorista: Prilikom privođenja bacio ručnu granatu na policajce!

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov objavio je na Instagramu informaciju da je u toj ruskoj republici uhapšen "izuzetno opasni terorista" Imran Dacajev, pripadnik ekstremističke grupe koja je pod kontrolom Islamske države, prenose danas agencije.

"U subotu je uhapšen Imran Dacajev, ekstremno opasni terorista. On je prethodno uspeo da pobegne tokom specijalne operacije u selu Geldagan. Uhvaćen je u blizini trga Orbitka u blizini šoping mola "Orbitka". Policajci su ga blokirali i pozvali da se preda. On je na njih bacio ručnu granatu", napisao je Kadirov na ovoj društvenoj mreži.

Navodi se da se Dacajev sada nalazi na policijskom ispitivanju.

Kadirov je objavio i da su policajci uhapsili još dvojicu pripadnika teorističke grupe kada su pokušali da napuste teritoriju severnog Kavkaza i da ih sada prebacuju u Grozni. Čečenski lider je kazao da je time "banda u potpunosti eliminisana".

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter