Izvor:
07.09.2017 u 02:47
0

URAGAN IRMA: Najmanje dve žrtve na francuskim Karibima!

Najmanje dve osobe poginule su na francuskim karipskim ostrvima Sen Bart i Sen Marten, u udaru uragana Irma, saopštila je danas francuska ministarka za prekomorske teritorije Anik Žirarden.

"Za sada govorimo o dvoje poginulih i dvoje teško povređenih. Očigledno je da se situacija može vrlo brzo promeniti", rekla je ona novinarima pre ulaska u avion kojim će otputovati u pogođeni region, javio je Rojters.

Žirarden je dodala da je francuska vlada pokrenula plan za vanredne situacije, ali da je od vitalnog značaja da se proceni obim štete, jer u ovoj fazi vlasti nemaju pristup najgore pogođenim oblastima.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter