Izvor:
02.06.2017 u 08:41
0

USTRELJAN ISLAMISTA: Policija ubila napadača koji je pucao u poznati kompleks u Manili! (foto)

Policija je saopštila da je ubila napadača koji je pucao u poznatom kompleksu u glavnom gradu Filipina Manili, javio je AFP.

U incidentu nije bilo uzimanja talaca, saopštio je nešto ranije šef filipinske policije Ronald dela Rosa. Zvaničnici su naveli da je u panici povređeno 30 osoba dok su bežali, navodi Rojters.

Dela Rosa je rekao da nema indicija da je incident povezan sa terorizmom i da je moguće da je u pitanju pljačka, prenosi Rojters.

Šef policije je istakao da policija kontroliše situaciju i da je moguće da je Islamska država u propagandne svrhe iskoristila ovaj incident da preuzme odgovornost.

Dela Rosa je kazao da je u pitanju bio samo jedan napadač i da policija ne tretira ovo kao teroristički akt.

Mediji su ranije preneli da su u poznatom kompleksu u Manili danas ođeknule eksplozije, a čula se i pucnjava.

Lokalni mediji su preneli da je maskirani napadač otvorio vatru na goste i zaposlene na drugom spratu jednog hotela u okviru kompleksa.

Kompleks Resort World Manila nalazi se u Njuport Sitiju, stambenom i trgovinskom centru u Manili.

U sklopu kompleksa nalaze se hoteli, restorani, barovi, tržni centar, bioskop, pozorište, kazino.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter