Izvor: Kurir.rs
28.05.2020 u 10:40
0

UZ 100 EVRA NISU SVI DOBILI I OVU PORUKU: Pogledajte šta u njoj piše (FOTO)

Oko 500.000 građana dobija svakodnevno pomoć države od 100 evra u dinarskoj protivrednosti, a dok nekima od njih uplata stigne bez opisa, drugi dobijaju poruku sa naznačenim: covid 19 uplata.

Ukoliko vam ne stiže poruka od banke, u dva koraka možete da proverite da li je novac uplaćen. Potrebno je da na sajtu https://idp.trezor.gov.rs/, ukucate u status vaše prijave matični broj i broj lične karte.

Rok za prijavu još nije istekao i građani mogu da se prijave do 5. jun, a rok za isplatu je 7. jun.

OVO MORATE ZNATI

BORIM SE PROTIV GRUPE VEOMA ZLIH LJUDI! SVI STE NJIHOVE ŽRTVE i oni su OPASNOST ZA SVET!

ATENTAT NA MENE JE NARUČEN IZ CRNE GORE! Mi se borimo za prava SVIH GRAĐANA I TO NEKIMA SMETA! (VIDEO)

EKSKLUZIVNO U SREDU OD 22 ČASA! NIKADA ISPRIČANA ŽIVOTNA PRIČA IVICE DAČIĆA U „GLAMUR SPECIJALU“! (VIDEO)

Kako do sredstava na namenskom računu

Jedno od čestih pitanja građana je i da li sredstva sa namenskog računa moraju da se podignu u gotovini na šalteru banke ili mogu direktno da se preusmere na neka plaćanja.

– Sredstva sa namenskog računa se, uz ličnu kartu, podižu se u gotovini. Nakon što sredstva budu podignuta, namenski račun, koji je otvoren samo u tu svrhu, biće ugašen. Ipak, državljanin nije ograničen, te može da u ugovornom odnosu sa bankom definiše i dodatne usluge koje bi koristio kod konkretne banke, a koje bi se odnosile na navedena sredstva – navodi se u zvaničnom objašnjenju.

Važno

To što se prijavili prvi dan ne znači i da prvi treba da dobjete novac. Redosled isplate ne zavisi, naime, od dana kada ste podneli prijavu za novčanu pomoć.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter