Izvor: HappyBSC
27.11.2020 u 12:35
0

UŽIVO! PREDSEDNICA VLADE O DRAMATIČNIM BROJKAMA: Danas je broj zaraženih i mrtvih do 12 h veći nego juče (VIDEO)

Dugo smo radili na ovome i zahvaljujem partnerima koji su sa nama od početka i pomažu nam da realizujemo celu ideju – rekla je predsednica Vlade

Predsednica Vlade Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, prisustvuju potpisivanju ugovora o rekonstrukciji i izgradnji KC Vojvodina sa odabranim izvođačem radova.

– Dugo smo radili na ovome i zahvaljujem partnerima koji su sa nama od početka i pomažu nam da realizujemo celu ideju – rekla je predsednica Vlade i dodala da je sve deo mnogo većeg investicionog ciklusa ulaganja u zdravstveni sistem.

SVE O SPORTU

DOKTOR JOVANOVIĆ OTKRIO KAKO JE SPOJIO FUDBALSKU IKONU I TENISKOG KRALJA: MARADONA OBOŽAVAO NOLETA (FOTO)

SRBIN RASPLAKAO GRKE: Objasnio im zašto nije mogao da igra za Helene!

ISPLIVALE ŠOKANTNE INFORMACIJE: Mateus je u Partizan došao po zadatku tajne službe, imao je pištolj i knjižicu!

Zahvaljujući svim tim ulaganjima, Srbija je sposobna da zbrine sve pacijente danas, rekla je Brnabić i naglasila da je veliki broj bolnica prebačen u kovid sistem, što ne bi bilo moguće da pre toga nije toliko ulagano.

– Očekujem da ćemo u aprilu moći da otvorimo renoviranu Infektivnu kliniku, na čijoj rekonstrukciji radimo. U toku su i završni radovi na dve posebne bolnice, u Batajnici i Kruševcu, koje će biti namenjene isključivo za kovid pacijente – dodala je premijerka.

Ona je rekla da je danas broj zaraženih i mrtvih od korona virusa u Srbiji, do 12 časova veći nego juče.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter