Izvor:
12.05.2017 u 21:47
0

Vavrinka zna koji problem ima Đoković: Dešava mu se isto što i Nadalu i Federeru!

Švajcarski teniser Stan Vavrinka smatra da će Novak Đoković ponovo biti onaj stari i da sada prolazi kroz fazu kroz koju su prošli Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Novak, Rodžer i Rafa su osvojili skoro sve najvažnije turnire u prethodnoj deceniji, i normalno je da takvi igrači prolaze kroz krizu. Novaku se dešava isto što i Federeru i Nadalu – istakao je Vavrinka i dodao:

On prolazi kroz komplikovan period, ali srećna okolnost za njega je što su ga "obilazile" ozbiljnije povrede. Siguran sam da će se vratiti i ponovo osvajati grend slemove. Kada će se to desiti, ne znam, ali siguran sam da će opet biti onaj stari – uveren je treći igrač sveta.

Vavrinka, koji je osvojio tri grend slem titule otkrio je i kako bi izgledao "savršen" teniser.

Novakova reakcija, kada je reč o riternu Novak i Rodžer, Nadalova "fizika" i Rodžerov servis. Ne bih izabrao moj bekhend, jer mislim da je bolja rekacija kada igrate dvoručni bekhend – zaključio je Stan.

informer.rs
Foto: Galiot open, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter