Izvor:
19.07.2017 u 22:12
0

VESNA DE VINČA:Posle 33.godine smo odgovorni za svoje društvo!

Današnja emisija "Posle ručka" posvećena je "lepim ljudima". Tema je "Koliko je fizički izgled bitan za uspeh u životu". Vesna de Vinča ,stručnjak za lepotu ističe da lepota jeste bitna al da se kod nas mnogo drugačije gleda na izgled.

-Manje razvijene zemlje imaju savremeniji pogled ne lepotu nego mi-kaže Vesna.

Nada Macura je malo oštrija po pitanju lepote. Portparol KC Srbije apsolutno ne stavlja akcenat na lepotu ni u poslu ni inače. -Veoma mi je teško da kažem da je neko ružan. Možda samo neko ko ima anomaliju na licu-navodi Nada.

Vesna de Vinča je najkompetentnija da govori na temu lepota. Istakla je da smo posle 33.godine odgovorni za svoje lice i objasnila konture lica ljudi koji su zli ili dobri.-Na licu nam se vidi kako smo živeli do tada.

Emisija je u toku,pogledajte

izvor/happy.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter