Izvor:
18.12.2017 u 00:29
0

VLADIMIR PUTIN ZAHVALIO SE TRAMPU: Na nesebičnoj pomoći i asistenciji CIA u sprečavanju terorističkih napada u Sankt Peterburgu!

Ruski predsednik Vladimir Putin zahvalio se svom američkom kolegi, Donaldu Trampu na nesebičnoj pomoći i asistenciji CIA u sprečavanju terorističkih napada u Sankt Peterburgu

Predsednik Rusije Vladimir Putin održao je telefonski razgovor sa američkim predsednikom Donaldom Trampom i zahvalio se američkom lideru na informacijama CIA-e koje su pomogle da se pronađu, otkriju i privedu teroristi koji su pripremali eksplozije u Sankt Peterburgu.

Putin je naglasio kako su informacije koje je američka obaveštajna agencija dostavila ruskim sigurnosnim službama bile ključne da se potencijalne tragedije spreče još u začetku.

Telefonski razgovor održan je na inicijativu Rusije, istakla je pres-služba Kremlja.

– Predsednik Ruske Federacije zahvalio je američkom kolegi na informacijama koje je prosledila Centralna obaveštajna agencija (CIA) Sjedinjenih Američkih Država, koje su pomogle da se pronađe, otkrije i uhapsi grupa terorista koja je pripremala eksplozivne napade u Kazanskoj crkvi u Sankt Peterburgu, kao i na drugim javnim mestima u gradu, – ističe se u saopštenju.

Informacije dobijene od CIA-a bile su dovoljne da se otkriju i uhapse kriminalci, naveo je ruski predsednik.

Putin je zamolio Trampa da se zahvali direktoru CIA-e i obaveštajnim agentima američke agencije koji su dobili ove informacije.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/MichaelDelauzon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter