Izvor: Tanjug
24.06.2023 u 07:29
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 24. JUN: Oblačno, pljuskovi sa grmljavinom

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i svežije, mestimično s kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Na istoku, jugu i jugozapadu Srbije grmljavinski razvoji će lokalno biti veoma jaki i praćeni gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina za kratko vreme. Vetar slab i umeren, severozapadni, u zoni pljuskova jak i olujni. Najniža temperatura od 17 do 21 °C. Najviša od 23 °C na zapadu, do 31 °C na istoku i jugoistoku Srbije.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i svežije sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 20 °C, a najviša oko 26 °C.

NOĆ ZA NAMA: Povređena devojčica, 97 intervencija Hitne pomoći

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u nedelju biti promenljivo oblačno, na severu Srbije suvo, a povremena kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se južno od Save i Dunava. U ponedeljak će u većem delu zemlje biti pretežno sunčano, osim na istoku gde će, uz više oblačnosti, i dalje biti uslova za padavine. Prolazno naoblačenje iz srednje Evrope usloviće kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom u utorak, krajem dana ponovo u Vojvodini, a u sredu u ostalim krajevima. Promenljivo vreme zadržaće se do kraja juna, a maksimalne temperatura kretaće se uglavnom od 25 do 30 °C. Početkom jula ponovo toplije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter