Izvor: Kosovo Online
23.06.2023 u 20:33
0

HAOS U ZVEČANU: Glavna ulica blokirana sa obe strane, Kurtijeva policija pokušava da izvede nova hapšenja Srba

Kosovska policija u Zvečanu trenutno pokušava da izvede nova hapšenja Srba.

Glavna ulica u Zvečanu je blokirana sa obe strane.

Građani su vidno uznemireni, jer se odjednom pojavilo više vozila iz kojih su izašli specijalci i zauzeli položaje oko zgrada.

OGLASIO SE PETKOVIĆ NAKON PUŠTANJA RADOŠA IZ PRITVORA: „Pravda je pobedila“

Pokušaj hapšenja sprovode, pretpostavlja se, predstavnici policije u civilu, dok se vozila specijalnih jedinica nalaze na nekoliko raskrsnica u Zvečanu, a dva džipa su parkirana na raskrsnici kod benzinske pumpe. U njima se nalazi više pripadnika specijalnih jedinica sa dugim cevima i punom ratnom opremom.

Gotovo istovremeno sa informacijama o akciji takozvane Kosovske policije u Zvečanu, meštani su javili da je helikopter Kfora sleteo u Žitkovcu, u ovoj opštini.

Uskoro opširnije…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter