Izvor:
29.04.2017 u 14:35
0

Zaobiđite Makedoniju: AKO PLANIRATE LETOVANJE U GRČKOJ, EVO KUDA DA IDETE! (MAPA RUTE)

U slučaju da se neredi u Makedoniji ne smire do početka sezone godišnjih odmora, to će predstavljati problem i za građane Srbije koji kolima prelaze njenu teritoriju.

– Naši građani koji se upute ka Grčkoj, za alternativni pravac mogli bi da izaberu Bugarsku, pišu “Večernje novosti”.

– Ukoliko se na put ide preko Makedonije, recimo od Beograda preko Makedonije do Soluna ima 645 kilometara, a preko Bugarske 685. To nije drastično duža ruta, pogotovo što je u Bugarskoj skoro celom dužinom trase auto-put -rekao je za list Jovica Mitić iz Auto-moto saveza Srbije.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/makedonija%20protesti.JPG?m=1487943563

On za najbržu i najbolju deonicu predlaže pravac auto-putem do Niša, zatim prelazak kroz Sićevačku klisuru do Pirota, a od Pirota do graničnog prelaza Gradina sa Bugarskom.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/mapa.JPG?m=1493451254
– Tu treba kupiti vinjetu za korišćenje auto-puta kroz Bugarsku koja važi sedam dana i košta sedam evra. Od granice se dalje ide pravcem za Sofiju, ali na obilaznici ipak treba da se isključi na izlazu ka Blagoevggradu. Oznaka puta je A6 i E79 i prate se putokazi Pernik i Kulata. Posle toga više nema nepoznanica za naše vozače – ispričao je on.

Treba napomenuti i to da za razliku od Makedonije, zeleni karton nije potreban u Bugarskoj i Grčkoj.

(Večernje novosti)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter