Izvor: Happy BSC
12.04.2022 u 19:26
0

ZAPOČNITE DAN NA NAJBOLJI NAČIN UZ „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA TV HAPPY: „Srbija se naoružava,region negoduje!“,“Nemci u panici! Zalihe gasa do jeseni!“, „Strane službe protiv Srbije!“ i mnoge druge teme…

Dan počinje uz „Dobro jutro Srbijo“ na TV HAPPY. O aktuelnim temama iz zemlje i sveta razgovaramo sa  našim fenomenalnim gostima koji daju najbolju analizu svega što Vas zanima.

NE PROPUSTITE!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za početak emisije prelistavavamo štampu  sa Ljubanom Karanom, pukovnikom KOS u penziji, Milanom Dobromirovićem iz Informera, Filipom Radojičićem, urednikom “Globusa” u listu Objektiv, a u program će se uključiti glumac Dejan Jelača.

U nastavku sledi tema: „Srbija se naoružava,region negoduje!“ a o njoj će govoriti Borko Kašanski, Srpski Telegraf, Žarko Rakić, novinar, Branko Radun, analitičar, a iz Ukrajine uključiće se u razgovor i Sergej Belous, ratni izveštač.

„Nemci u panici! Zalihe gasa do jeseni!“ tema je za Suzanu Grubješić, Centar za spoljnu politiku, Aleksandar Mitić, politikolog, Zoran Milivojević, diplomata.

O temi „Nedelja za nama“ razgovaraćemo sa Liderom LSV Nenadom Čankom.

Sa prof. dr Dušanom Prorokovićem, Institut za međunarodnu politiku i privredu razgovaraćemo o tome da li je „Ukrajinska kriza nokaut za EU?“

U nastavku sledi tema: Priprema „lažne zastave“ sa Goranom Petronijevićem, advokatom.

Boža Spasić, bivši pripadnik službe DB razgovaraće na temu „Strane službe protiv Srbije!“

O novoj pesmi “Ljubav u inat” govorće Feđa Dimović, Frontmen grupe Beogradski sindikat.

„Pogled u nebo“ tema je za Dušana Veličkovića, astrologa i Lidiju Ćirić, književnicu.

Za kraj, odbojkašice Tijana Malešević i Nataša Krsmanović o temi „Odbojkaški kamp“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter