Izvor:
03.04.2017 u 14:19
0

Završena jedna od najuspešnijih smotri: NA BEOGRADSKOM SAJMU PRODATO VIŠE OD 3.500 VOZILA!

Više od 140.000 ljudi posetilo je ovogodišnji 53. međunarodni salon automobila i 11. međunarodni sajam motocikala u Beogradu. Učinjeno sve da sajam ove godine bude na najvišem nivou do sada.

Učinili smo sve da sajam ove godine bude na najvišem nivou do sada, a osmesi na licima prodavaca i kupaca nam to i potvrđuju – kaže Zoran Lukšić, menadžer organizacije Salona automobila. – Prodali smo 140.000 ulaznica, a besplatno podelili nekoliko hiljada, tako da je u pitanju impozantna i rekordna cifra.

I prodaja automobila je po svim procenama premašila 3.500, a dr Miloš Petrović, predsednik Srpske asocijacije uvoznika automobila kaže da je ohrabrujuća činjenica da su svi uvoznici promet znatno povećali u odnosu na lane.

Dr Petrović ističe sjajnu organizaciju Sajma. Vozila i motocikli su izlagani u deset hala na više od 40.000 kvadrata.

Ako vam jedna "Tojota" kaže da je prodala 200 automobila, sve je jasno – kaže dr Petrović. – Ovako dobroj prodaji kumovali su pre svega uvoznici skidanjem marži, kod nekih modela i na nulu, ali i trudom da se u dogovoru sa poslovnim bankama postignu što bolji uslovi kreditiranja.

BEOGRAD KAO ŽENEVA

Pod kupolama Beogradskog sajma prikazana su čak 32 potpuno nova automobila koji su tek nekoliko dana pre toga predstavljeni na jednom od najvećih svetskih salona automobila u Ženevi.

Izvor: Novosti
Foto: Arhiva, Instagram/gasttozzsayoutuba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter