Izvor: KOSOVO ONLINE
19.10.2023 u 15:53
0

„ŽELE DA NAS ZASTRAŠE“: Bačena eksplozivna naprava na porodičnu kuću člana Srpske liste u Ranilugu (VIDEO)

Član Srpske liste i direktor Gimnazije u Kosovskoj Kamenici Milan Ristić, na čiju je kuću u Ranilugu sinoć bačena eksplozivna naprava, kaže da su svi članovi porodice uznemireni zbog tog događaja.

Ristić kaže da u monentu kada je bomba bačena, što je bilo sinoć, 40 minuta iza ponoći, on bio na terasi svoje kuće. Dodaje da na sve gleda kao na pokušaj zastrašivanja.

– Imamo dosta pričinjene materijalne štete. Cela porodica je uznemirena. Ako naravimo retrospektivu, možemo zaključiti da su naprave aktivirane kod ljudi koji su na pozicijama i članovi Srpske liste. Ovo može da se desi kod svih ljudi, ovo je jedan vid zastrašivanja, videćemo šta će biti kasnije. Mogao je nako da strada, niko ne zna šta će da se desi kada se naprava aktivira – kaže Ristić.

Predsednica Privremenog organa opštine Kosovska Kamenica Tanja Aksić ocenila je da je reč o čistom bezvlašću i dodala da ni ona nema dilemu da je cilj svega zastrašivanje Srba.

PETRONIJEVIĆ O REZULUCIJI EP: Dokument deluje uravnoteženo, ali izručenje Radoičića ne dolazi u obzir (VIDEO)

– Da li ta naša srpska velika odlučnost da ostanemo i opstanemo na ovim prostorima nekome smeta, pa ovim načinom, zastrašivanjem, bacanjem eksplozivnih naprava, žele da proteraju srpski narod, da uplaše, i da dođu nekih ranijeh godine. Ovo je čisto bezvlašće, da pored tolikog Kfora, međunarodne zajendice, da u jednom selu u roku od dva meseca budu bačene šest bombe, da se počinioci ne mogu otkriti, nigde u svetu nema – poručila je Aksić.

Srećom niko od članova porodice Ristić nije povređen od eksplozije, ali su geleri oštetili kuću, automobil i ogradu. U roku od dva meseca ovo je šesta bomba koja je bačena u opštini Kosovska Kamenica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter