Izvor:
22.09.2016 u 01:44
0

ŽESTOK OKRŠAJ POLICIJE I MIGRANATA: Upotrebili suzavac da bi ih rasterali!

Francuska policija upotrebila je danas suzavac kako bi rasterala stotine migranata sa puta koji vodi ka lučkom gradu Kaleu, odakle oni žele da pređu u Britaniju, javlja AP.

Vlasti su saopštile da se oko 300 migranata iz improvizovanog kampa poznatog kao "Džungla" danas po podne približilo putu koji vodi ka Kaleu, pri čemu su raznim predmetima gađali policajce, koja je upotrebila suzavac kako bi ih zaustavila.

Do sukoba je došlo u trenutku kada je duž tog puta počela izgradnja zida koji finansira Britanija, u pokušaju da spreči migrante da se krišom ukrcavaju na trajekte koji saobraćaju preko Lamanša.

Tanjug
Foto: Twitter/saulocorona

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter