Izvor:
22.03.2017 u 20:59
0

ZIMONJIĆ SAOPŠTIO LEPE VESTI: Đoković želi da igra protiv Španije!

Nenad Zimonjić, selekor Dejvis Kup reprezentacije Srbije, kaže da Novak Đoković želi da igra u četvrtini finala protiv Španije.

Zimonjić ističe da najbolji teniser naše zemlje najbolje zna u kakvom je fizičkom stanju, dodajući da je siguran da će Novak uraditi sve kako bi se na vreme oporavio da igra protiv 'Furije'.

– Verujem da će Novak biti spreman za četvrtfinale. On najbolje zna kako mu je telo i shodno tome mislim da će praviti plan za Dejvis kup i ostale turnire. Svakako želi da igra protiv Španije. Uradiće sve da se oporavi i bude spreman – poručio je Zimonjić za "Sportski žurnal" sa Floride.

Đoković, posle gubitka prvog mesta u finišu prošle sezone, igra veoma loše ove godine – posle titule u Dohi, rano je eliminisan na prvom grend slemu sezone Australian Openu, u Akapulku je zaustavljen od stran Nika Kirjosa u četvrtini finala, dok je Australijanac bio bolji od njega i na nedavno završenom Mastersu u Indijan Velsu.

Na sve to, Novak ima problema s povredama, pošto je otkazao učešće na Mastersu u Majamiju zbog problema sa laktom.

Foto: novakdjokovic.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter