Izvor: informer
03.08.2021 u 13:02
0

ZAPALIO SE AUTOBUS IZ NOVOG PAZARA – vozilo u potpunosti IZGORELO!

Autobus novopazarskih tablica zapalio se i izgoreo na putu između Kačanika I Đeneral Jankovića, bez posledica po putnike.

Na putu Kačanik – Đeneral Janković na Kosovu i Metohiji jutros nešto pre deset sati došlo je do požara na autobusu iz Novog Pazara u kojem je bilo 20 putnika, a koji je saobraćao za Skoplje.

VAŽNO:

VUČIĆ: NOVA NOVČANA POMOĆ I U SEPTEMBRU I OKTOBRU!

BATA JUGOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ O MAFIJAŠKOM UDARU NA VUČIĆA: Rat nije završen hapšenjem Belivuka, odsečen je samo krak Kavačkog klana – ČEKAJU NAS TEŠKA VREMENA!

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE U KLINIČKOM CENTRU: Ovako nismo ulagali 60 godina – Srbija će imati jedan od NAJMODERNIJIH CENTARA U EVROPI (FOTO, VIDEO)

SLAĐANA JE JEDINA ŽENA U KLANU VELJE NEVOLJE – ovo je bila njena uloga!

Portparol policije u Uroševcu Kanun Veselji je rekao da niko nije povređen i da su svi putnici uspeli na vreme da izađu iz autobusa.

– Oko 9.30 časova, na autobus koji se kretao iz mesta Đeneral Janković ka Kačaniku, iz za sada nepozatih razloga, došlo je do požara. Na svu sreću nije bilo povređenih, rekao je Veselji.

Policija je obavila uviđaj, a prevoznik je organizovao drugi autobus koji je preuzeo putnike. A.G.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter