Izvor: Tanjug
03.12.2021 u 10:09
0

ISPREBIJALI KONOBARA I JEDNOG GOSTA! Policija uhapsila dvojicu u Zrenjaninu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su Ž. S. (56) i M. S. (31 ) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni se sumnjiče da su 27. novembra ove godine u jednom ugostiteljskom objektu u Zrenjaninu, nakon verbalne rasprave, fizički napali 19-godišnjeg konobara, a Ž. S. i da je nasrnuo na 34-godišnjeg gosta, saopštila je Policijska uprava.

Takođe su, kako se sumnja, fizički napali još dvoje zaposlenih koji su pokušali da ih razdvoje.

Povređeni 19-godišnjak zbrinut je u zrenjaninskoj bolnici, dok su dvoje zaposlenih lakše povređeni.

Ž. S. je, po nalogu osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu, određeno zadržavanje do 48 sati, a sutradan je uhapšen i M. S, nakon čega su obojica uz krivičnu prijavu, privedeni tužiocu na saslušanje, koji je zatražio da im se odredi pritvor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter