Izvor: Večernji.hr
21.11.2023 u 10:12
0

NEVREME U HRVATSKOJ: Prete li OVAKVE poplave i Srbiji? (VIDEO)

U Zadru je jutros za samo sat vremena palo više od 50 litara kiše po metru kvadratnom

Obilne padavine jutros su poplavile zadarske ulice. Pljusak je izazvao probleme u saobraćaju u nekoliko delova grada, pošto su poplavljeni putevi i parking.

Osim toga, velika količina vode nakupila se u podvožnjaku u Arbanasima gde je, kako piše Zadarski.hr , situacija bila apokaliptična i automobili su bili zarobljeni u vodi.

HRVATSKA POLICIJA SAOPŠTILA: Srušio se mali avion

Za samo sat vremena palo je više od 50 litara kiše po metru kvadratnom. Iako je tokom noći padala kiša, najveća količina izlila se ujutru.

„Ovakva količina kiše ne padne ni za mjesec dana“, rekla je za Zadarski.hr Ana Vidović , meteorologinja Meteorološke stanice Puntamika. Zbog obilnih padavina obavljena su i vanredna merenja.

U Hrvatskoj je i dalje relativno toplo vreme za ovo doba godine. Tokom utorka u celoj Hrvatskoj očekuje se pretežno oblačno vreme sa kišom. Moguća je i obilna kiša, posebno na Jadranu i predelima duž Jadrana, gde su lokalno mogući i jaki pljuskovi sa grmljavinom, prenosi DHMZ. Na najvišim planinama mogući su susnežica i sneg.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter