Izvor:
10.06.2019 u 10:14
0

ALEKSANDAR VUČIĆ I METJU PALMER: Takse na srpsku robu su prepreka dijalogu Beograda i Prištine!

Predsednik SrbIje Aleksandar Vučić i visoki funkcioner Stejt departmenta Metju Palmer saglasili su se danas u Beogradu da su takse na srpsku robu prepreka dijalogu Beograda i Prištine.

Predsednik Vučić preneo je novinarima da je ukazao svom američkom sagovorniku da su neistinite priče, ,u delu zapadne javnosti, kako je Srbija iskoirtila to što je Priština uvela takse da "zatvori" dijalog Beograda i Prištine.

– Rekao sam mu da je suština u tome – kako da razgovarate sa nekim ko sprečava protok roba i usluga u 21. veku – rekao je Vučić.

– Ako niste u situaciji da prabcite keks sa jedne na drugu teritoriju, a o čemu onda drugom da razgovarate, a treba da govorimo o mnogo komplikovanijim i važnijim pitanjima – zapitao je Vučić.

Izvor:Tanjug
Foto: tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter