Izvor: Tanjug
28.10.2022 u 16:44
0

Ambasadori zemalja Kvinte tražili su od Kurtija da produži rok za preregistraciju vozila na RKS tablice za još 10 meseci!

Ambasadori zemalja Kvinte su se sastali sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem zahtevajući produžetak roka za preregistraciju vozila na RKS tablice za još 10 meseci.

Predstavnici Kvinte sastali su se sa Kurtijem neposredno pred početak sednice kosovske vlade, prenosi Reporteri.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako navodi Reporteri, Kurti mora da odgovori na ovaj zahtev najkasnije do ponedeljka.

SASTANAK DAČIĆA I AMBASADORA ĐURIĆA: Konsultacije o unapređenju srpsko-američke saradnje

Kurti nije želeo da komentariše zahtev međunarodne zajednice za odlaganje odluke o registarskim tablicama, a novinarima je preneo da će o pitanjima vezanim za ovu temu i međunarodnim pritiscima govoriti na sednici.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter