Izvor: Sputnik Srbija
18.08.2022 u 08:02
0

AMBASADORKA ČEN BO: Kina razume i podržava sve legitimne zahteve srpske strane, uključujući i one po pitanju zaštite legalnih prava srpskog naroda na Kosovu i Metohiji!

Ambasadorksa Kine u Srbiji Čen Bo izjavila je da je tokom sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem istaknuta međusobna podrška dve zemlje suverenitetu i teritorijalnom integritetu i jačanju bilateralne saradnje.

„Predsednik Vučić i ja smo ponovili međusobnu podršku naše dve zemlje o pitanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta, ističući spremnost za dalje unapređenje projekata u okviru bilateralne saradnje“, poručila je Čen Bo na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LAJČAK: Očekujemo dogovor, ne konačan naravno, bilo bi jako naivno tome se nadati!

Vučić je rekao juče da je zamolio ambasadorku Čen Bo da se sastanu kako bi je upoznao sa situacijom na Kosovu i Metohiji uoči sastanka u Briselu u okviru dijaloga Beograda i Prištine, uz posredovanje Evropske unije.

Ambasadorka Čen je istakla da Kina poštuje suverenitet i teritorijalni integritet Srbije i da se zalaže za pronalaženje rešenja u okviru dijaloga, pod okriljem Rezolucije 1244.

„Kina razume i podržava sve legitimne zahteve srpske strane, uključujući i one po pitanju zaštite legalnih prava srpskog naroda na Kosovu i Metohiji“, rekla je ambasadorka Čen, saopšteno je iz Službe za saradnju s medijima predsednika Republike.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter