Izvor: Sputnik Srbija
08.08.2022 u 12:52
0

AMERIČKI MEDIJI: Srbija ima najveću vojnu snagu u regionu

Prema godišnjem izveštaju američkog vojnog sajta „Global Firepower“, Srbija ima najveću vojnu snagu u regionu – nalazi se na 61. mestu. Ocenjeno je i da ima tendenciju porasta vojne moći.

Odmah iza Srbije je Hrvatska, koja je na 62. i Bugarska na 67. mestu. Crna Gora je na 132. mestu, Severna Makedonija na 135. Vojne snage Albanije su na 115. mestu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U godišnjem izveštaju procenjuju se zemlje u rasponu od raznovrsnosti oružja i raspoloživog ljudstva do geografske lokacije i finansijske moći, kako bi se odredilo koje nacije dominiraju svetom po vojnoj mocći. Prilikom procene koristi se preko 50 faktora.

MEDVEDEV: SAD i NATO su dobili signal još 2008. u Gruziji da treba da se uzmu u obzir strahovi Rusije!

Prve na rang listi su SAD, a slede Rusija, Kina i Indija, a u prvih 10 nalaze se i Japan, Južna Koreja, Francuska, Velika Britanija, Pakistan i Brazil.

Turska i Iran su pozicionirani na 13. odnosno 14. mesto.*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter