Izvor: HappyBSC
18.07.2022 u 09:52
0

ANA BRNABIĆ UŽIVO NA HEPI TELEVIZIJI: „Ponovo je hrvatska vlada rekla dosta o sebi, naročito zbog povezivanja Jasenovca i Oluje…“

–     Premijerka Srbije – Ana Brnabić tokom gostovanja u emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji govorila je o potezu hrvatskih vlasti da se predsedniku Aleksandru Vučiću zabranili privatna poseta Jasenovacu,  a upravo ovu situaciju smatra najveći skandalom u modernoj istoriji, kako je istakla i tokom jučerašnjeg medijskog istupanja.

„DEŠAVA SE NAJVEĆI SKANDAL U MODERNOJ ISTORIJI“: Brnabićeva šokirana informacijom da je Vučiću zabranjena poseta Jasenovcu!

     – Želim da naglasim kao i ministar Selaković da oni sve to opravdavaju i relativizuju. Mi smo sada zvanično najavili službenu posetu predsednika Srbije, dali smo prilično dug rok da se ona organizuje, do sredine septembra, stoga očekujemo da čujemo kada će biti moguće da se ostvari, ako ne može privatna da bude. Vučić je prvi predsednik od brutalnog stradanja žrtava u Jasenovcu gde je nastradalo toliko Srba, pa Jevreja i Roma koji ne bi mogao da oda počast i položi cveće – rekla je Ana u dahu. 

       Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Potom se i osvrnula i na pomisli hrvatskih vlasti da bi poseta predsednika „obnovila“ Oluju i sva ona dešavanja koja su se dogodila  u Hrvatskoj.

–     – Juče je Dejan Ristić veoma lepo govorio. Mi ni u jednom trenutku nismo povezali te dve stvari, te molim građane da danas pomno prate Vučićevo obraćanje. Možete čuti i koliko puta je najavljivao posetu javno. To nikakve veze nema sa Olujom. Ponovo je hrvatska vlada mnogo rekla o sebi. U tom nesvesnom povezivanju Jasenovca i Oluje ponovo su rekli mnogo i o svojim vrednostima, ali o onim u vezi sa Domovinskim ratom. To se vidi i po tabli na kojoj piše “Za dom spremni”, kao i po grbu HOSA, kontinuitetu devedesetih sa ustaškim režimom. Imali ste ustaški režim i četrdesetih, imali ste logor Jasenovac, ubijali su muškarce, žene, dvadeset hiljada dece, to je genocid nad srpskim narodom. Da izbrišu Srbe, da ne postojimo u nezavisnoj državi. Onda su tokom ratova devedesetih nastavili. Sad pedeset godina kasnije dešava se povampireni fašizam u svojoj punoj snazi. Postavljanje tabli, davanje imena i ulica po ustašama – istakla je Brnabićeva. 

*    Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter