Izvor: Happy BSC
04.02.2022 u 18:16
0

ANALITIČAR DEJAN VUK STANKOVIĆ ZA „TELEMASTER“: Predviđanja o čemu će predsednik Vučić razgovarati sa Si Đipingom

Analitičar Dejan Vuk Stanković bio je gost današnjeg „Telemastera“. Osvrnuo se aktuelne teme i predstojeći sastanak predsednika Vučića u Kini.

Govorio je o sutrašnjem sastanku predsednika Aleksandra Vučića i Si Đipinga.

-Pre svega mislim da će biti reči o unapređenju bileteralne saradnje između Srbije i Kine. Saradnja se odvija, kako na političkom, tako na ekonomskom, a rekao bih i na nekom širem kulturnom planu, imajući u vidu da je Kina nedaleko odavde otvorila i svoje kulturno predstavništvo. Mi smo deo projekta „Put svile“ , imamo važne kineske investicije u Smederevu, u Boru i Majdanpeku, istočnoj Srbiji. Biće reči o tome da se saradnja produbi i da dođe do novih kineskih investicija. Kinezi su pokazali interes i za bosansko-hercegovačku krizu, gde su na strani Srbije. Sva pitanja biće pokrenuta, rekao je Stanković.

-Poseta traje tri dana, dobro je da smo tamo. Dobro je da komuniciramo sa svetom, dobro je da se otvaramo ka svetu. Srbija postaje mesto za investiranje koje je prihvatljivo za investitore sa svih delova sveta, rekao je. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter