Izvor: AGENCIJE
29.12.2023 u 10:03
1

BOCAN HARČENKO O PROTESTIMA: „Praznici su opasan period za povratak nasilju“

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je da bi protesti u Srbiji mogli da se intenziviraju i postanu nasilni tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

„Protesti se nisu završili. Oni će biti nastavljeni. Veoma opasan period su novogodišnji i božićni praznici“, rekao je Bocan-Harčenko kasno sinoć za ruske medije.

PRIŠTINA SAMO ODUGOVLAČI – OSMANI SAD TRAŽI POMOĆ AMERIKE: „Najbolje bi bilo da nacrt ZSO piše Priština sa SAD“

Prema njegovim rečima, takva situacija „može da se iskoristi za inteziviranje protesta i za povratak nasilju“.

Bocan-Harčenko je za TV kanal Izvestija rekao da je situacija u Srbiji veoma krhka ali da je uprkos tome „pod kontrolom vlasti“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BOCAN HARČENKO O PROTESTIMA: „Praznici su opasan period za povratak nasilju“”

  1. Braćo Rusi! Ako nas sad ostavite na cjedilu i na milost i nemilost onih koji nisu Bozija i Hristova djeca,onih koji vjekovima pljackaju i ubijaju po svijetu,onih koji zele da sotona vlada dovijeka,mi Srbi vam to nikad necemo oprostiti.Jednom ste nas izdali 90 tih godina,i tad ste nam mogli pomoci,ali ste bili zaslijepljeni zapadom i niste htjeli,znamo mi to vrlo dobro.Ja nisam od onih koji vjeruju u price da ste bili na koljenima itd,ali ovo sto sad visi nad cijelim Srpskim i Slovenskim rodom je ostar mac nad glavom.Da ste se osvjestili na vrijeme i tad nam pomogli,nebiste sad inali rat u Ukrajini,nazalost kasno ste se probudili,ali ja ipak imam nade da jos imamo sanse.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter