Izvor: Novosti
30.12.2023 u 08:59
42

BRAĆO SRBI, NE DAJTE NOVI MAJDAN! ZA RAZLIKU OD UKRAJINACA VI ZNATE SVOJU ISTORIJU: ZAHAROVA poslala NIKAD MOĆNIJU PORUKU SRPSKOM NARODU! Reči odzvanjaju poput trube ARHANGELA MIHAILA!

Srpski narod može da se usprotivi pokušajima Zapada da se umeša u unutrašnja pitanja i isprovocira krizu u zemlji, izjavila je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije Marija Zaharova u intervjuu TV „Rusija-24“.

– Vidimo da u Srbiji postoje veoma ozbiljni elementi zapadne intervencije, mešanja u unutrašnja pitanja. Ali, veoma je važno da je srpski narod imun na to. To je veliko iskušenje, dug je put suprotstavljanja tom pritisku Zapada sa kojim Srbija sada pokušava da se izbori, ali ja verujem u njih. Sigurna sam da ma kakav scenario da je Zapad pripremio, srpski narod ima odgovor na to – ocenila je Zaharova.

Diplomata je istakla da Srbi znaju svoju istoriju i, „za razliku od Ukrajine, nijednom se nje nisu odrekli“.

– Oni gaje sveto poštovanje prema svima onima koji ne samo da su radili za dobrobit države, već su i dali život tokom 20. veka, pa i ranije takođe. Taj imunitet kod Srba ima duboke korene, ne može se tek tako slomiti ili poništiti. Zapadu to neće uspeti – istakla je portparol.

Zaharova je ranije izjavila da je nedelju dana nakon vanrednih parlamentarnih izbora Republike Srbije, pod izgovorom navodne prevare, pokušano da se majdanizuju ulični protesti u Beogradu.

Po njenim rečima, ulogu podstrekača imali su aktivisti, mobilisani od raznih struktura koje se finansiraju i kontrolišu spolja. Vrhunac višednevnih provokacija desio se 24. decembra, kada je oko 2.000 demonstranata nameravalo da upadne u skupštinu Beograda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

42 thoughts on “BRAĆO SRBI, NE DAJTE NOVI MAJDAN! ZA RAZLIKU OD UKRAJINACA VI ZNATE SVOJU ISTORIJU: ZAHAROVA poslala NIKAD MOĆNIJU PORUKU SRPSKOM NARODU! Reči odzvanjaju poput trube ARHANGELA MIHAILA!”

  1. Nema potrebe ni da citam tekst. Komunisticka dama moli Srbe da sprece majdan kako bi ostali pod ruskim uticajem. Tako je molila i „bracu ukraince“ ali eto kako prodjose braca sada. Ta ista dama koja podrzava NATO rezoluciju 1244 po kojoj je nosilac suvereniteta na Kosovu NATO kao privremeno resenje dok konstituisanja drzavnosti.👏

    8
    74
    Odgovori
  2. Slazem se sa Marijom Zaharovom u potpunosti,nece im uspjeti sto su naumili i Srbija zna svoju istoriju i korene svoje i zna ko joj je prijatelj a ko neprijatelj i da ce uspjeti da se odupre tim podlim namjerama zapada.!!

    64
    6
    Odgovori
  3. MI SMO SA VAMA ,🇷🇸🇷🇸🇷🇸♥️🇷🇺🇷🇺🇷🇺 , ako bude pokušaja da bude Majdan , izlazimo svu na ulice da potisnemo petu kolonu , izdajnike.

    20
    2
    Odgovori
  4. Srbija nije šala zoni da bi je svaka vrana pozobala. Narod neće dozvoliti da joj država nestane sa lica zemlje. Neće dozvoliti da od srpskog naroda naprave zombi narod koji ubija sve što mu narede belosvetski hoštapleri koji na ovom svetu žive na tuđoj grbači, kao paraziti u bolesnom umu.

    16
    2
    Odgovori
  5. Koga je rus branio taj je najebo …99 godina je to pokazala kada su nas gurnuli u rat obecavsi rakete s 300 pa nas pijandura jeljcin ujeba …Srbi zapamtite dobro da Rusija i zapad vode godinama borbu ko ce dominirati Balkanom pogotovo u Srbiji .
    .od njihove borbe ginu samo Srbi tako da treba samo jedno da shvatimo …U svetu vlada samo interes …sto se pre otreznimo i toga pridrzavamo bice bolje po nas.

    9
    17
    Odgovori
  6. Sve sami propali studenti, ispranih mozgova u ovoj rulji izdajica svoje zemlje. Ni istoriju ne znaju al važno da padne koji evrić za maltretiranje građana. Beda od praznoglavaca.

    0
    0
    Odgovori
  7. Србија на првом месту

    А шта ова њена изјава није мешање у унутрашње послове Наше државе.
    Ко је њу позвао на коментар.
    Посматраче из Европе је самоиницијативно позвала Влада Србије, и сад кад су их ухватили у крађи ….
    Ето какви смо домаћини.
    А крађа се догодила.
    А ко краде тај и лаже. И ко се прави да не види или неће да види- не жели добро овом народу и држави Србији.

    0
    0
    Odgovori
  8. Koji narod? Treba da izadjemo i mi koji nismo glasali Tepicku pa da izbije gradjanski rat.Od dva zla,uvek se bira manje,Zuti ni u ludilu,Vucic nije mogao toliko da pokrade izbore i bude duplo jaci,vama ispiraju mozak N1,tv Nova,NVO i gazda Hil.Nisam glasala AV,ali nebi ni „Srbija protiv nasilja“,nikad.

    0
    0
    Odgovori
  9. Pola nepismeno u tom narodu pola plaćeno slažem se da su glasovi pokradeni ali nestanem se da narod vodi Marinika i Đilas. Oni su izdajice kao i Vučić videćete kasnije ili pre

    0
    0
    Odgovori
  10. Komunjare su Vlast i Opozicija,
    jedni i drugi su Veleizdajnici
    na celu sa Aleksandrom Musliju Vucic!
    Svi su naslednici njihovih oceva,
    srbskih komunjara i neprijatelji Srbije.
    Sve ih treba pohapsiti i u radni Logor zatvoriti, dozivotno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter