Izvor:
07.11.2018 u 13:21
0

DAČIĆ ISTAKAO DA SVI GRAĐANI SRBIJE ŽELE MIR I BEZBEDNOST: Ugljanin ne predstavlja opasnost, niti pretnju!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je, povodom najnovije izjave Sulejmana Ugljanina, da nekada ne treba gubiti previše vremena i ulaziti u polemiku u vezi sa nečim što ne može da izazove realnu pretnju, ni opasnost.

Dačić je istakao da je bio premijer vlade u kojoj je Ugljanin bio ministar i da ga za te dve godine nije čuo da je govorio ništa slično.

– Možda je rešenje da opet uđe u vladu – rekao je Dačić, naglasivši da ne predlaže ništa već da samo govori šta su mogući uzroci i posledice.

Dačić je rekao da svi građani Srbije, bez obzira na nacionalnost, žele mir i stabilnost, te da su svi međunarodni faktori ocenili da su srpski zakoni po pitanju nacionalnih manjina dobri.

– Ovde je reč o političkim odnosima i političkim konotacijama koje se tiču i relacija unutar te nacionalne manjine – rekao je Dačić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/aa_balkans

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter