Izvor: Happy BSC
02.11.2022 u 10:35
0

DAČIĆ SE SASTAO SA ČEN BO: Ministar izrazio zahvalnost na podršci Kine u rešavanju pitanja Kosova i Metohije!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa ambasadorkom Narodne Republike Kine u Beogradu Čen Bo, sa kojom je razgovarao o unapređenju bilateralnih odnosa i o aktuelnim geopolitičkim pitanjima.

Ambasadorka Kine Čen Bo uručila je čestitku ministra spoljnih poslova Narodne Republike Kine Vang Jia prvom potpredsedniku Vlade i ministru spoljnih poslova Dačiću povodom nedavnog stupanja na novu dužnost i izrazila nadu da će se dosadašnja uspešna saradnja nastaviti na svim nivoima.

„ODNOSI SRBIJE I SLOVENIJE SU DOBRA OSNOVA ZA BUDUĆU SARADNJU“ Ministru Dačiću stupanje na dužnost čestitala Tanja Fajon (FOTO)

Ministar spoljnih poslova Dačić istakao je kontinuirano jačanje prijateljskih odnosa dve zemlje, kao i da se nada nastavku političkog dijaloga na visokom i najvišem nivou i strateškog partnerstva između Srbije i Kine.

Šef srpske diplomatije iskoristio je priliku da izrazi čestitke povodom nedavno uspešno održanog 20. Kongresa KPK i reizbora predsednika Si Đinpinga na funkciju sekretara partije, te da se nada skoroj realizaciji posete predsednika Si Đinpinga Srbiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dačić je takođe ponovio zahvalnost na podršci Kine u rešavanju pitanja Kosova i Metohije, posebno unutar Ujedinjenih nacija i drugih međunarodnih organizacija, kao i očekivanje da će ta podrška od vitalnog značaja za Srbiju biti nastavljena u istom duhu.

Sagovornici su se složili da je jedan od glavnih prioriteta svestrani razvoj ekonomske saradnje dve zemlje, kroz unapređenje trgovinske razmene, priliv novih kineskih investicija i rast našeg izvoza u NR Kinu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter